Nya och lite använda mobiler. Bra för plånboken och bra för planeten.

Att köpa en begagnad mobiltelefon – är det säkert?

 

Du kanske tycker att det är riskabelt att köpa en begagnad mobiltelefon. På TeleOutlet är vi måna om just detta, för att det ska vara tryggt och säkert för dig som köper en begagnad mobiltelefon. Poängen är att du får en bra mobiltelefon till ett mycket bra pris. Här kan du spara upp till flera tusen kronor.

Använd dina pengar klokt – köp begagnat!

Att köpa en ny mobiltelefon är lite som att köpa en ny bil i den meningen att den är relativt dyr och värdet minskar snabbt. Därför är det också som med bil lönsamt att köpa begagnat. Hos TeleOutlet kan du köpa begagnade mobiltelefoner i olika kategorier. Väljer du från toppkategorin får du en nästan helt ny mobil. Vi säljer våra telefoner med 2 års garanti, och de har även testats av tekniker.

Vad betyder "Begagnad - som ny"?

Hos TeleOutlet kan du köpa begagnade mobiltelefoner i olika kategorier. Om du köper en mobiltelefon i kategorin "Begagnad - som ny" betyder det att mobiltelefonen i verkligheten är helt ny, bara förseglingen är bruten. Du får 2 års garanti och 14 dagars ångerrätt. Väljer du att köpa en mobiltelefon i denna kategori gör du ett mycket bra köp. Du köper helt enkelt en ny mobiltelefon till ett mycket billigare pris än vanligt.

Vi säljer begagnade telefoner i denna kategori från flera olika tillverkare: Apple, Samsung, Huawei, CAT, Doro, XIaomi, Nokia och Sony. Mobiltelefoner som är klassade som "Begagnade - som nya" ger dig exakt samma förutsättningar som om du skulle köpa en ny mobil - bara mycket billigare!

“Använd - mycket bra skick”

Mobiltelefonerna som säljs i denna kategori är alla i mycket gott skick (så kallad A-klass). Dessa telefoner är fint använda, med minimalt slitage och kanske med en liten repa på bakstycket eller displayen som är svår att se med blotta ögat. De är testade av en tekniker och säljs med 2 års garanti. Här gör du ett aldrig så litet fynd. Mobilen är nästan som ny.

“Använd - mycket bra skick”

Mobiltelefonerna i denna kategori är i mycket gott skick (B-klass), Detta gör att telefonerna har ett visst slitage vad gäller användningstid och det kan även finnas några repor på bakstycket eller displayen. Dessa repor är å andra sidan inte särskilt synliga. Även i denna kategori köper du en telefon som är testad av en tekniker och har 2 års garanti. I denna kategori kan du köpa mobiltelefoner från Apple, Huawei, Samsung, Sony och Nokia. Du får en bra mobiltelefon till ett bra pris.

 

 

 

 

 


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Andra har också läst

iPhone 12 eller iPhone 13?
Apples iPhone 13 är skinande ny i 2021, medan iPhone 12 fortfarande lyser klart...
Läs mer
Vatten i mobilen?
  Om du tappar din mobiltelefon i vatten är det viktigt att du reagerar snabbt...
Läs mer
Begagnad mobil för barnen? Agnes mamma (11) delar med sig av sin erfarenhet
– Jag kommer aldrig att köpa en ny mobiltelefon till barnen igen, säger Guri Berge....
Läs mer
IPhone 12 och 12 mini

iPhone 12 har en vacker ny design, fullt 5G-stöd, fantastiska kameror och ännu bättre prestanda.

Läs mer
Vad är poängen med en begagnad mobiltelefon?

Vad är det med begagnade telefoner?

Nya mobiltelefoner kostar ganska mycket pengar nuförtiden, och alla kan inte spendera en förmögenhet på att skaffa drömtelefonen. Det är här begagnade telefoner kommer in i bilden. Köper du begagnat slår du också ett slag för miljön. Men är en begagnad telefon verkligen det bästa alternativet? Vi tar en titt på alternativen på begagnade telefoner och hur man köper dem. Om du vill spara pengar, läs vidare!

Läs mer
Vi har testat och ställt några av våra storsäljare mot varandra.
iPhone XS versus iPhone XS MAX og Samsung Galaxy S10 versus Galaxy S10+
Läs mer
Underhåll av mobiltelefoner
Smartphone har blivit en viktig del av vardagen. Telefonen är så viktig att en dag...
Läs mer
Köp en ny eller begagnad mobil hos TeleOutlet
  Teleoutlet säljer nya och begagnade mobiltelefoner. Teleoutlet är ett varumärke från den oberoende mobilåterförsäljaren...
Läs mer