Ny-ish och lite använda mobiler. Bra för plånboken och bra för planeten.

Så gott som ny mobil till jul!

En ny mobiltelefon står högst upp på många önskelistor, men en telefon är också en väldigt dyr present. Visste du att det nu finns ett prisvärt alternativ? Här kan du köpa nästan nya mobiltelefoner med 2 års garanti och 30 dagars öppet köp.

Kvalitet och säkerhet
Alla Teleoutlets produkter har genomgått en kvalitetskontroll. Mobilerna kontrolleras både tekniskt och estetiskt. Det innebär att telefonerna kontrolleras för yttre skador eller fuktskador (resultat på fuktindikatorer). Dessutom är all funktionalitet noggrant kontrollerad så att du som kund kan vara helt säker på att produkten du köper håller hög kvalitet.

Bra för plånboken, bra för planeten
De flesta av oss sysslar med återanvändning, men inte alla vet att det blir allt lättare att återanvända elektronik. Genom att ge en återanvänd gåva deltar du i klimatåtgärder. Telefonerna du kan köpa hos Teleoutlet har tidigare sålts i Norge och som kommit tillbaka via ett program som heter Telenorswap. Elektronik som annars skulle ha kunna hamnat på soptippen får nytt liv med hjälp av Teleoutlets miljövänliga koncept som kan ge stor glädje till den som velat ha en ny mobiltelefon.


Fördelar med att köpa en "nyish" telefon i present

  • Du får samma villkor som när du köper en ny telefon (2 års garanti + 30 dagars öppet köp)
  • Alla telefoner är inspekterade och certifierade för återförsäljning.
  • Det är mycket billigare än att köpa nytt
  • Du bidrar till mindre elektronikavfall och säkerställer återanvändning av fullt fungerande telefoner.
  • Telefonen säljs utan bindningstid.


Mycket pengar att spara

Priset är ofta avgörande vid val av present. Hos Teleoutlet hittar du mobiltelefoner i de flesta prisklasser. Prisavdraget på den enskilda telefonen kommer att variera beroende på om telefonen är helt ny eller snyggt använd. Teleoutlet kategoriserar och prissätter alla varor efter ett antal kriterier, för att du som kund alltid ska hitta en prisnivå som matchar din budget.

Kanske har du redan skjutit upp tanken på att köpa en mobiltelefon i present, just på grund av priset? Även om priserna stiger i de flesta fall finns det alltid mycket pengar att spara hos Teleoutlet med rabatter på upp till 70 %. Om du inte är nöjd med varan kan den bytas inom 30 dagar.

 


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras