Ny-ish och lite använda mobiler. Bra för plånboken och bra för planeten.

Köp en ny eller begagnad mobil hos TeleOutlet

 

Teleoutlet säljer nya och begagnade mobiltelefoner. Teleoutlet är ett varumärke från den oberoende mobilåterförsäljaren One2cel AS. One2cel ägs av Brightstar, en av världens största distributörer av mobiltelefoner och tillbehör. På grund av att vi har denna stora distributör i ryggen kan vi erbjuda mycket bra köpvillkor och en säker begagnathandel.

Köp begagnat och säkert - med garanti

TeleOutlet vill värna om dina rättigheter som köpare. Köper du en begagnad mobiltelefon av oss gör du en trygg handel. Alla våra begagnade mobiltelefoner är testade av en tekniker och du har alltid 2 års garanti utöver 14 dagars returrätt. Som köpare av en begagnad mobiltelefon hos TeleOutlet har du med andra ord normala köp- och reklamationsvillkor.

Certifierad för säker online shopping

TeleOutlet syftar till att skydda våra kunder. För att du som kund ska känna dig extra trygg när du handlar hos oss har vi valt att certifiera oss med godkännandesystemet för Virke e-handel - Säker e-handel. Detta är ett godkännandesystem som kräver att man för att bli certifierad måste uppfylla och uppfylla 12 specifika krav. Endast de butiker som följer dessa krav har rätt att använda Trygg e-Handels logotyp. Trygg E-handel gör kontrollköp från sina medlemmar och kan återkalla godkännandet vid regelöverträdelse. Dessutom kontrolleras vår kreditvärdighet regelbundet och Trygg E-handel har även ett system för att hantera kundklagomål.

TeleOutlet är en certifierad miljöfyr.

Förutom att fokusera på trygg och säker handel, tänker TeleOutlet även på miljön. Vi tvivlar inte på att hållbarhet är viktigt. Att vara Miljöfyrtorn innebär ett systematiskt arbete med miljöåtgärder i verksamheten. En Miljöfyrtorn uppfyller fastställda miljökriterier och genomför åtgärder för att säkerställa en miljövänlig drift. Miljöfyrtornet är den första nationella miljöcertifieringen i Europa som erkänns av EU. Detta är ett bevis på att företaget håller en hög miljöstandard och kvalitet i linje med internationella märkningssystem (EMAS och ISO 14001).

Välj TeleOutlet när du köper en mobiltelefon

Vår önskan är att Teleoutlet ska vara det naturliga förstahandsvalet vid köp av mobiltelefon. Det beror på att TeleOutlet har en filosofi som vi tror är positiv för både våra kunder och partners utöver miljön. Anställda och leverantörer ska vara stolta över att de bidrar till att Teleoutlet når sina mål när det gäller miljöhänsyn och socialt ansvar. Och du som köpare ska sitta kvar med en bra känsla efter ett köp, både för att du har gjort en ekonomiskt bra affär – förutom en miljövänlig affär. Läs mer om våra produkter här: www.teleoutlet.se

  


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras