JA! Vi älskar iPhone!

Hög prestanda, modern design, avancerade kameror och enkelt användargränsitt är bara några skäl till varför en stor andel svenska konsumenter föredrar iPhone framför en rad andra mobiltelefoner.

Vad är så bra med Apple-telefonerna?

Det finns många förklaringar till varför Apple-telefonerna har blivit så populära. iOS (Apples mobiloperativsustem), som används i iPhone, gör mobilen intuitiv och enkel att använda. Det har medfört att nästan alla kan använda telefonen utan några som helst problem.

App-store och dess breda utbud av appar har gjort iPhones omåttligt populär, där du genom ett par knapptryck kan få ännu bättre verktyg och funktioner direkt i fickan.

iPhone är välkänd för att ha några av de bästa mobilkamerorna och kommer med en stor verktygslåda vad gäller redigering, organiserande och delning av videor och bilder.

För många är lesignen viktig, och här var Apple redan från början ute med eleganta och smala mobiltelefoner som ligger bra i handen och lätt glider ner i fickan - ett utseende som har blivit normen för mobiltelefoner idag.

Begagnad iPhone till ett rimligt pris

Vid lanseringen av nya iPhone-modeller har det vid tillfälle varit närmst kaosartat hos återförsäljare.

En ny mobil av så bra kvalitet som Apple-telefoner, kommer naturligtvis att märkas på prislappen, men när kvaliteten är bra så håller den längre.

Genom att köpa en nästan ny eller lite begagnad iPhone, får du en extremt prisvärd telefon. Så när du väljer att köpa en begagnad istället för ny mobil, sparar du också jorden från onödiga utsläpp av klimatgaser.

Vi har flera olika begagnade modeller av Apple iPhone, bland annat:

iPhone 11

iPhone 11 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 Mini

iPhone 13 Pro 

 

Dessutom har vi mycket prisvärda och begagnade Apple-telefoner i modellen iPhone SE.

Ny-ish iPhone utan abonnemang

Om du köper en begagnad Apple-telefon, får du en plånboksvänlig iPhone utan att behöva binda dig till ett abonnemang under bestämd period. Utan bindningstid står du därmed fri att välja mobiloperatör och abonnemanget som passar dig och ditt användande.

Säkert köp av begagnade Apple-telefoner

Hos Teleoutlet har alla begagnade mobiler blivit professionellt renoverade och kontrollerade innan de säljs i vår webbutik.

Vi följer samma riktlinjer och lagar som gäller för köp av nya produkter. Om du köper en begagnad iPhone har du 30 dagars öppet köp och två års garanti. Med en leveranstid på 1-3 dagar behöver du inte vänta på din nya och lite begagnade Apple-telefon.

Den första moderna smarttelefonen

iPhone 1 lanserades 2007 och kom till den svenska marknaden 2008. Det var en helt ny telefonupplevelse, en smarttelefon där allt skedde via en pekskärm, utan tangentbord med endast en knapp för av och på. Det var extremt innovativt... och mycket ovant. Det sägs att Apple-grundaren Steve Jobs som lanserade den allra första Apple-telefonen, hatade knappar och tangenter och ville att världen skulle få en mobiltelefon som var enkel och intuitiv.

Det tog inte lång tid innan iPhone var mobilen som "alla" ville ha, och för många är det fortfarande bara iPhone som gäller, även om andra tillverkare gör helt fantastiska telefonupplevelser de också.

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer är modererade innan de publiceras