Samsung mobiltelefoner – mycket för pengarna

Samsungs mobiltelefoner finns i många varianter, med otaliga funktioner och i olika prisklasser, så det krävs inte mycket för att hitta en modell som passar just dig.

Mobiltelefonerna från Samsung är kända för att ha bra skärmkvalitet, avancerade kameror och snabba operativsystem. Det här är bara några av anledningarna till att Samsung ligger högt upp på listorna över de mest populära mobiltelefonerna.

Att Samsung skulle bli en av världens största tillverkare av mobiltelefoner, vid sidan av Apple, var ingen självklarhet. Äventyret började nämligen med något helt annat.


Från fisk och ris – till Samsung mobiltelefoner
Samsung är ett av de största företagen i världen – men visste du att Samsung grundades redan i 1938? Det började med fisk och ris, sedan expanderade ägarna med tillverkning av textilier och kemikalier. I slutet av 60-talet började företaget med elektronik och så småningom blev det sydkoreanska företaget stort inom tv-apparater och datorer.

1988 kom Samsungs allra första mobiltelefon ut på marknaden och i 2009 lanserades den första modellen i Samsung Galaxy-serien.

Samsung har blivit en gigant inom mobil och tv och företaget har bland annat satsat på högteknologi med avancerade skärmar, SSD-lagring och artificiell intelligens.

Samsung Galaxy vs. Apple iPhone

Apple har iPhone. Samsung har Galaxy. Dessa smartphones är onekligen de mest sålda i Sverige, men vad skiljer egentligen Samsung mobiltelefoner från Apple mobiltelefoner?

Den stora skillnaden är operativsystemet. Apple har utvecklat iOS som endast används i iPhone- och iPad-enheter. Samsungs mobiltelefoner använder Android, som är en så kallad öppen källkod utvecklad av Google. Det ger dig fler valmöjligheter och mer flexibilitet när du ska anpassa din mobil.

Samsung mobiltelefoner har ett bredare utbud än Apple, och du kan välja mellan flera Samsung modeller när det kommer till pris och funktioner.

Begagnad mobiltelefon från Samsung

Samsung har ett antal serier som i sin tur har flera modeller. Här är några av serierna inom Samsung Galaxy-universumet:

  • Samsung Galaxy A
  • Samsung Galaxy Note 
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S22
  • Samsung Galaxy X
  • Samsung Galaxy Z Fold og Flip

Hos Teleoutlet kan du hitta en begagnad Samsung mobil som är så gott som ny och till ett mycket rimligt pris. Genom att välja en begagnad mobiltelefon istället för att köpa en ny sparar du inte bara pengar – du hjälper även miljön från onödiga utsläpp av växthusgaser.

Alla mobiltelefoner från Teleoutlet är professionellt reparerade och kontrollerade innan vi lägger ut dem i vår webshop.

Samsung utan abonnemang
Genom att välja en begagnad Galaxy mobil får du en ny-ish och prisvärd Samsung telefon utan abonnemang. Det innebär att du fritt kan välja telefonoperatör och du är fri från avtal med bindningstid. Du kan även fortsätta med ditt eget eller välja det abonnemang som passar dig bäst.

Begagnad mobil med garanti och öppet köp

Som konsument ska du känna dig trygg när du köper en begagnad mobiltelefon hos Teleoutlet, oavsett märke och modell. Vi har certifieringen Säker E-handel och Teleoutlet följer exakt samma riktlinjer och lagstiftning som gäller vid köp av en ny mobiltelefon. När du köper en begagnad Samsung mobil av oss har du automatiskt två års garanti och 30 dagars öppet köp.

Det ska vara enkelt att köpa en mobiltelefon från Teleoutlet. Vi har enkel betalningslösning genom Klarna. Och med en mycket kort leveranstid på behöver du inte vänta länge på din ny-ish mobiltelefon.

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer är modererade innan de publiceras