Nya och lite använda mobiler. Bra för plånboken och bra för planeten.

Vi har testat och ställt några av våra storsäljare mot varandra.

Samsung Galaxy S10 kontra Samsung Galaxy S10+

Supermodeller från Samsung

Det här är telefoner av högsta kvalitet och toppklass från Samsung. Galaxy S10 och Galaxy S10+ har båda en stor Infinity-skärm som automatiskt anpassar sig till ljusförhållandena runt omkring dig. Skärmen är utan störande element som nycklar eller knappar. Trots att batteriet och skärmen är större än Galaxy Note 9 är telefonen lättare i vikt och lättare att hålla i handen. 

Annars finns möjlighet till trådlös laddning och batteridelning med till exempel en smartklocka eller annan mobiltelefon. Dessa modeller har båda trippelkameror med vidvinkel upp till 123 grader vilket gör att du får mer med i bilderna än tidigare. Denna kamera anpassar sig också mycket bra till olika ljusförhållanden. Här får du högkvalitativa bilder och film!

Galaxy S10 och Galaxy S10+ har också en högre grad av säkerhet än tidigare modeller. Med en ny fingeravtrycksläsare som använder ultraljud placerad på skärmen är ditt innehåll bättre säkrat än någonsin. Ditt fingeravtryck kan också avläsas även om ditt finger eller skärmen är våt eller smutsig.

  • Stor skärm - perfekt för filmer
  • Trådlös laddning
  • Möjlighet till batteridelning
  • Trippelkamera av mycket god kvalitet
  • Mycket hös säkerhetsnivå

Så vad är skillnaden mellan S10 och S10+

Både S10 och S10+ är i en klass för sig i Samsung-familjen – både vad gäller design och funktionalitet. Skillnaden mellan de två är att S10+ har en något större skärm och högre batterikapacitet än S10. Om du vill ha en telefon av högsta kvalitet till ett bra pris är Samsung Galaxy S10 verkligen att rekommendera.

iPhone XS versus iPhone XS Max

Iphone XS = allt du älskar med en iPhone

iPhone XS är efterföljaren till iPhone X och den har exakt samma skärmstorlek och mått. Även om skärmen är på hela 5,8 tum känns den smidig och tar inte så mycket plats – mycket tack vare de smala ramarna. Med det kraftfulla A12-chippet kan denna modell erbjuda ökad prestanda och batteritid. iPhone XS ska klara upp till 13 timmars internetsurfning och håller dessutom cirka 30 minuter längre än iPhone X under aktiv användning. Förutom ett banbrytande dubbelkamerasystem och ännu snabbare Face ID, är iPhone Xs precis vad du älskar med iPhone.

Den specialutvecklade OLED-skärmen på iPhone XS har mycket bra färgåtergivning.

En dubbel 12 MP-kamera med dubbelt så snabb sensor gör att du kan ta bilder av superkvalitet. Du kan bland annat justera skärpedjupet efter att bilder tagits och en ny sensor gör det möjligt att ge mer exakta bild- och färgåtergivningar.

Med ytterligare förbättrat Face ID har det blivit enkelt att säkra din telefon när du använder ditt ansikte som lösenord. Denna lösning låter dig låsa upp din telefon, logga in på appar och betala för köp med bara en blick. Detta är ett av de säkraste och snabbaste Face ID på en smartphone.

  • A12-chip ger ökad prestanda
  • Dubbelt kamerasystem
  • Snabbare Face ID
  • Super färgåtergivning

Vad är skillnaden mellan iPhone XS och iPhone XS Max?

Det som skiljer iPhone XS och iPhone XS Max är storleken på skärmen och batterikapaciteten. iPhone XS Max har allt iPhone XS har, men dessutom briljerar XS Max med en skärm på 6,5 tum – den största skärmen på en iPhone någonsin! Men jämfört med de andra Plus-modellerna verkar modellen ändå smidigare tack vare smalare kanter.

 


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Andra har också läst

iPhone 12 eller iPhone 13?
Apples iPhone 13 är skinande ny i 2021, medan iPhone 12 fortfarande lyser klart...
Läs mer
Vatten i mobilen?
  Om du tappar din mobiltelefon i vatten är det viktigt att du reagerar snabbt...
Läs mer
Begagnad mobil för barnen? Agnes mamma (11) delar med sig av sin erfarenhet
– Jag kommer aldrig att köpa en ny mobiltelefon till barnen igen, säger Guri Berge....
Läs mer
IPhone 12 och 12 mini

iPhone 12 har en vacker ny design, fullt 5G-stöd, fantastiska kameror och ännu bättre prestanda.

Läs mer
Vad är poängen med en begagnad mobiltelefon?

Vad är det med begagnade telefoner?

Nya mobiltelefoner kostar ganska mycket pengar nuförtiden, och alla kan inte spendera en förmögenhet på att skaffa drömtelefonen. Det är här begagnade telefoner kommer in i bilden. Köper du begagnat slår du också ett slag för miljön. Men är en begagnad telefon verkligen det bästa alternativet? Vi tar en titt på alternativen på begagnade telefoner och hur man köper dem. Om du vill spara pengar, läs vidare!

Läs mer
Underhåll av mobiltelefoner
Smartphone har blivit en viktig del av vardagen. Telefonen är så viktig att en dag...
Läs mer
Köp en ny eller begagnad mobil hos TeleOutlet
  Teleoutlet säljer nya och begagnade mobiltelefoner. Teleoutlet är ett varumärke från den oberoende mobilåterförsäljaren...
Läs mer
Att köpa en begagnad mobiltelefon – är det säkert?
  Du kanske tycker att det är riskabelt att köpa en begagnad mobiltelefon. På TeleOutlet...
Läs mer