Vi har testat och ställt några av våra storsäljare mot varandra.

Samsung Galaxy S10 kontra Samsung Galaxy S10+

Supermodeller från Samsung

Det här är telefoner av högsta kvalitet och toppklass från Samsung. Galaxy S10 och Galaxy S10+ har båda en stor Infinity-skärm som automatiskt anpassar sig till ljusförhållandena runt omkring dig. Skärmen är utan störande element som nycklar eller knappar. Trots att batteriet och skärmen är större än Galaxy Note 9 är telefonen lättare i vikt och lättare att hålla i handen. 

Annars finns möjlighet till trådlös laddning och batteridelning med till exempel en smartklocka eller annan mobiltelefon. Dessa modeller har båda trippelkameror med vidvinkel upp till 123 grader vilket gör att du får mer med i bilderna än tidigare. Denna kamera anpassar sig också mycket bra till olika ljusförhållanden. Här får du högkvalitativa bilder och film!

Galaxy S10 och Galaxy S10+ har också en högre grad av säkerhet än tidigare modeller. Med en ny fingeravtrycksläsare som använder ultraljud placerad på skärmen är ditt innehåll bättre säkrat än någonsin. Ditt fingeravtryck kan också avläsas även om ditt finger eller skärmen är våt eller smutsig.

  • Stor skärm - perfekt för filmer
  • Trådlös laddning
  • Möjlighet till batteridelning
  • Trippelkamera av mycket god kvalitet
  • Mycket hös säkerhetsnivå

Så vad är skillnaden mellan S10 och S10+

Både S10 och S10+ är i en klass för sig i Samsung-familjen – både vad gäller design och funktionalitet. Skillnaden mellan de två är att S10+ har en något större skärm och högre batterikapacitet än S10. Om du vill ha en telefon av högsta kvalitet till ett bra pris är Samsung Galaxy S10 verkligen att rekommendera.

iPhone XS versus iPhone XS Max

Iphone XS = allt du älskar med en iPhone

iPhone XS är efterföljaren till iPhone X och den har exakt samma skärmstorlek och mått. Även om skärmen är på hela 5,8 tum känns den smidig och tar inte så mycket plats – mycket tack vare de smala ramarna. Med det kraftfulla A12-chippet kan denna modell erbjuda ökad prestanda och batteritid. iPhone XS ska klara upp till 13 timmars internetsurfning och håller dessutom cirka 30 minuter längre än iPhone X under aktiv användning. Förutom ett banbrytande dubbelkamerasystem och ännu snabbare Face ID, är iPhone Xs precis vad du älskar med iPhone.

Den specialutvecklade OLED-skärmen på iPhone XS har mycket bra färgåtergivning.

En dubbel 12 MP-kamera med dubbelt så snabb sensor gör att du kan ta bilder av superkvalitet. Du kan bland annat justera skärpedjupet efter att bilder tagits och en ny sensor gör det möjligt att ge mer exakta bild- och färgåtergivningar.

Med ytterligare förbättrat Face ID har det blivit enkelt att säkra din telefon när du använder ditt ansikte som lösenord. Denna lösning låter dig låsa upp din telefon, logga in på appar och betala för köp med bara en blick. Detta är ett av de säkraste och snabbaste Face ID på en smartphone.

  • A12-chip ger ökad prestanda
  • Dubbelt kamerasystem
  • Snabbare Face ID
  • Super färgåtergivning

Vad är skillnaden mellan iPhone XS och iPhone XS Max?

Det som skiljer iPhone XS och iPhone XS Max är storleken på skärmen och batterikapaciteten. iPhone XS Max har allt iPhone XS har, men dessutom briljerar XS Max med en skärm på 6,5 tum – den största skärmen på en iPhone någonsin! Men jämfört med de andra Plus-modellerna verkar modellen ändå smidigare tack vare smalare kanter.

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer är modererade innan de publiceras